Pronóstico de Tutiempo.net

El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola es tancarà dissabte amb la projecció del documental 'Herederos de la Bestia'

El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola, el Fantosfreak, posarà el punt final dissabte vinent, a partir de les 21'30 hores, a la seva XVIII edició amb la projecció del documental 'Herederos de la Bestia' al Museu d'Art de Cerdanyola i amb accés gratuït.
El documental, creat per Diego López i David Pizarro, explica tots els secrets de la pel·lícula 'El día de la Bestia', un dels treballs més exitosos d'Álex de la Iglesia amb 14 nominacions als Premis Goya 1995 i guanyador de 6 d'ells: Millor Director, Millor Actor Revelació, Millor Direcció Artística, Millor Maquillatge i Perruqueria, Millor So i Millors Efectes Especials.
El documental 'Herederos de la Bestia' es va estrenar en el darrer Festival Internacional de Sitges i des de llavors s'ha projectat en diversos festivals nacionals i internacionals amb una molt bona rebuda.
A més de la projecció d'Herederos de la Bestia, Diego López, un dels seus directors, assistirà al lliurament de premis del Festival Fantosfreak aquest divendres i donarà alguna pinzellada sobre el 50è aniversari del Festival de Sitges, que se celebrarà a l'octubre.
Les projeccions dels curts finalistes al XVIII Fantosfreak, que es van iniciar ahir, es perllongaran fins divendres al Parc del Turonet.