Pronóstico de Tutiempo.net

El Museu d'Art de Cerdanyola mostra les tres propostes de mascota per a Barcelona '92 presentades en el seu dia per l'il·lustrador local Àngel Beaumont

El Museu d'Art de Cerdanyola mostrarà a partir del 21 de juliol, en una vitrina instal·lada a l'entrada de la sala d'exposicions temporals diversos dibuixos de les tres propostes de mascota que l'il·lustrador local Àngel Beaumont (Calahorra 1922 - Cerdanyola 1994) va presentar al concurs restringit que va convocar l'organització dels JJOO de Barcelona '92.
El jurat encarregat de decidir el disseny guanyador va decantar-se pel Cobi, de Xavier Mariscal. A més d'Àngel Beaumont i Mariscal, també van ser convidats a participar Fernando Amat, Francesc Capdevila, Francesc Petit i Peret.
La proposta de l'il·lustrador local no va ser l'escollida, però la seva presència en el concurs va ser un reconeixement evident a la seva trajectòria d'incansable producció i alhora poc reconeguda.
Avui, 25 anys després de la celebració de les Olimpíades '92 i en plena celebració d'aquest aniversari, el MAC mostrarà diversos dibuixos de les tres propostes de Beaumont. Les anelles olímpiques, Gaudí i Miró van ser les temàtiques escollides per Beaumont.
La mostra es podrà veure al Museu d'Art de Cerdanyola (carrer de Sant Martí, 88) del 21 de juliol al 31 d'agost en l'horari del museu; de dimarts a dissabte de 17 a 20 hores i diumenges i festius d'11 a 14 hores (durant l'agost el museu obrirà només els caps de setmana en l'horari habitual).
Foto: Ajuntament de Cerdanyola