Pronóstico de Tutiempo.net

Finalitza el primer BiblioLab a la Biblioteca Central de Cerdanyola amb gran éxit de participació

Durant els 10 dies en què la Biblioteca Central de Cerdanyola ha disposat del planetari, un total de 557 persones han pogut gaudir de les 40 projeccions i 8 tallers relacionats. La projecció amb més sessions ha estat La nena que caminava a l’inrevés, adreçada a nens i nenes de cicle infantil, amb un total de 18 sessions i 284 participants. Seguidament, la projecció adreçada a infants de Primària, Astronomia, el cel de les estacions, ha tingut 11 sessions amb 171 participants. Finalment, Nanocam, viatge a la biodiversitat, adreçada a alumnes d’ESO, ha tingut 3 sessions i 41 participants.
A banda de les projeccions a l'interior del planetari, cada dia s’han realitzat tallers que complementaven la proposta, en total, s’han fet 8 tallers que han tingut 61 infants participants.
BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania.
Properament la biblioteca desenvoluparà nous programes dins l’àmbit de la ciència i la robòtica.