Pronóstico de Tutiempo.net

L'Associació en Defensa dels Animals de Cerdanyola demana major suport per a desenvolupar la seva tasca a la ciutat

L'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, ha rebut recentment a la presidenta de l'Associació en Defensa dels Animals de Cerdanyola (ADAC), María José Latorre. Durant la trobada, desenvolupada en un ambient cordial, l'entitat va presentar a l'alcalde la feina que fan a la ciutat, basada en el voluntariat de moltes veïnes i veïns amants dels animals. La cura de colònies de gats i l'acolliments a animals abandonats, són algunes de les accions del dia a dia de l'entitat.
Maria José Latorre va informar Carles Escolà que es necessita ajuda i cases d'acollida per a poder seguir amb la tasca que fan. ADAC viu actualment una situació desbordant, pel gran nombre de ventrades que s'estan produïnt aquest any a Cerdanyola del Vallès. En aquest sentit, l'entitat explica que tenen molts gatets de la població per adoptar.
Ambdues parts acordaren seguir treballant conjuntament per al benestar dels animals de la ciutat. Una tasca que de retruc beneficia Cerdanyola del Vallès, una ciutat amiga dels animals.

Més d'una dècada a Cerdanyola
ADAC - Animals Cerdanyola és una associació d'animals sense ànim de lucre, l'objectiu és vetllar pel benestar animal. ADAC és una associació que va ser constituïda fa 14 anys per tal de cuidar i protegir els animals de Cerdanyola del Vallès. Gestionen amb el treball de persones voluntàries algunes adopcions d'animals. La principal tasca de l'entitat és portar el control de diverses colònies de gats de la població i millorar la seva qualitat de vida. També donen en adopció als gats que al carrer corren perill. Molts d'ells són abandonats i no saben defensar-se. Principalment, intenten donar-los l'oportunitat que al carrer no tindrien.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola