Pronóstico de Tutiempo.net

L'Escola d'Adults L'Alzina de Cerdanyola prepara el curs 2017-2018

El Centre de Formació d'Adults L'Alzina retornarà de les vacances d'estiu obrint el període per formalitzar les matrícules en els diferents cursos que ofereix. Entre el 4 i 8 de setembre serà el torn de l'alumnat admès i del que no ha tramitat la preinscripció dels ensenyaments de Castellà inicial i bàsic, Català llindar i Proves d'Accés a Cicles Formatius de Grau Superior. La matrícula directa en els ensenyaments d'alfabetització, anglès i informàtica, si hi ha places lliures, es farà a partir del 12 de setembre. A partir d'aquesta data també es podrà fer la matrícula per al curs de Graduat d’Educació Secundària, prèvia realització d’una prova de nivell. La secretaria del centre estarà oberta al públic els dilluns, dimecres i divendres de 10h a 12h i dimarts i dijous de 17h a 19h.

Encara resten places vacants en alguns dels cursos; les persones interessades poden adreçar-se a l'Escola d'Adults L'Alzina (carrer del Romaní, 5) o demanar la informació per telèfon al 935 864 459.
L'Escola d'Adults L'Alzina, a punt de celebrar 40 anys, treballa per donar resposta als ciutadans del municipi, i d'altres llocs de l'estat i/o altres països. L'oferta del centre inclou educació per a joves i adults com ara la preparació a les Proves d'Accés a Cicles Formatius de Grau Superior Graduat d’Educació Secundària, Castellà per a estrangers o Anglès, entre d'altres.

Per a més informació consulteu el web de l'escola