Pronóstico de Tutiempo.net

Cerdanyola impulsa la emprenedoria amb el programa Reempresa

L'Ajuntament de Cerdanyola aposta per la emprenedoria amb diferents iniciatives. Entre elles destaca el programa Reempresa, un mecanisme professional que posa en contacte persones interessades en adquirir empreses en funcionament amb persones que les cedeixen, sense haver de passar per la fase de crea-la.
El Servei de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament és un punt d'atenció de la xarxa de Catalunya i gestiona principalment cedents i reeemprenedors/es de l'àrea de Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac. A través de Reempresa ja s'han cedit amb èxit més de 1.300 empreses en funcionament.
Reempresa és una iniciativa promoguda per la patronal Cecot i Autoocupació, amb la col·laboració del Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). A través Reempresa s'ofereix assessorament individual per a l'elaboració del Pla de Cessió, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l'empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord. El servei està coordinat per professionals del món de la reempresa amb el suport de la xarxa de col·laboradors i no té cap cost per a les persones usuàries perquè el projecte compta amb cofinançament públic.