Pronóstico de Tutiempo.net

El govern de Cerdanyola garanteix que les escoles bressols municipals iniciaran el curs amb normalitat al setembre

El govern local de Cerdanyola ha anunciat que les tres escoles bressol municipals començaran el curs amb total normalitat el proper mes de setembre. L'executiu de Carles Escolà ha assegurat el funcionament normal d'inici de curs amb les dues empreses, Cavall de Cartró i Progess, que gestionen el servei a les escoles bressol municipals de Cerdanyola.
La renúncia obligada, a última hora, a la licitació del contracte relatiu a la gestió del servei públic d'escola bressol municipal va portar al govern a proposar incloure d'urgència un punt a l'ordre del dia del ple de juliol amb "l'aprovació de la tercera pròrroga del contracte de gestió del servei públic d'escoles bressol municipal per al curs 2017-2018". La urgència del punt va quedar rebutjada per l'oposició amb els vots en contra de PSC, ERC, C's, PP. Davant aquesta situació, en el mateix ple, l'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, ja enviava un missatge tranquil·litzador a les famílies que fan ús d'aquest servei i anunciava que aquest se seguiria prestant. Un dia després del ple, el 28 de juliol, i per resolució d'alcaldia, es va resoldre prorrogar el contracte de gestió amb les empreses concessionàries durant un mes, de l'1 al 30 de setembre. I al ple de setembre s'inclourà en l'ordre del dia la pròrroga del servei per a tot el curs escolar 2017-2018.
D'aquesta manera, el govern local assegura que el curs 2017-18 començarà a les escoles bressol municipals amb normalitat i les famílies podran portar els seus infants el dia 6 de setembre, tal i com estava previst.
Foto: Ajuntament de Cerdanyola