Pronóstico de Tutiempo.net

Itinerari guiat a Cerdanyola per conèixer les herbes remeieres de Collserola

Esteve Padullés, guia d'espais naturals i gran coneixedor de les propietats de les plantes, serà l'encarregat a finals de mes de guiar a Cerdanyola una passejada per Collserola tot descobrint les herbes remeieres que formen part de la seva flora. Les persones participants a l'activitat podran aprendre a reconèixer algunes espècies, les seves virtuts i els seus usos tradicionals.
La passejada, que es farà el dissabte 28 d'octubre, sortirà des del Jardí de les Papallones al Parc del Turonet (carrer de Pizarro) a les 11 hores i es dirigirà cap al Parc de la Riera i Collserola per on transcorrerà. L'activitat està inclosa dins el programa de l'11è Cicle d'Activitats als Parcs, Platges i Rius Metropolitans de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i ha comptat amb la col•laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Aquest cicle d'activitats té com a objectiu donar a conèixer els espais metropolitans més emblemàtics amb tallers, visites guiades, itineraris de natura, jocs en família o jornades participatives. El programa té una durada anual i cada cap de setmana es dóna a conèixer un espai natural de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.
Les inscripcions per a participar en l'itinerari guiat per conèixer les herbes remeieres per Collserola s'han de fer al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, al telèfon 932 562 220 (de dilluns a divendres de 10h a 13h) o per mail al activmuseuciencies@bcn.cat. L'activitat és gratuïta i les places són limitades.