Pronóstico de Tutiempo.net

La celebració de les Milles de Cerdanyola afectarà la mobilitat i el recorregut de les línies de bus

L'Ajuntament de Cerdanyola ha anunciat afectacions en la mobilitat i en el recorregut de les línies de bus el proper dissabte, coincidint amb la celebració de les tradicionals Milles de la ciutat. El consistori ha explicat que la cursa  provocarà el tall de circulació, a partir de les 16 hores, a la cruïlla dels carrers Francesc Layret, passeig de Cordelles i Lluís Companys. Les línies SU1, SU3 i B7 faran un recorregut alternatiu per l'avinguda de Catalunya, passeig del Pont i avinguda de la Primavera. Les línies B2, e3 i B4 en direcció UAB-Sabadell faran el recorregut per l'avinguda de Catalunya i els carrers de Santa Anna i Francolí. Direcció N-150, el bus passarà pels carrers de Santa Marcel·lina, passeig de Cordelles, carrers de Bonasort i de Foment, passeig Acàcies i avinguda de la Primavera.
A partir de les 16 hores també s’anul·laran els recorreguts pels carrers Mare de Déu del Pilar, Sant Enric, Escoles, Altimira i avinguda Sant Iscle de les línies SU1, A4 i B7. El recorregut alternatiu en direcció Sant Cugat - Montflorit serà per l'avinguda de la Primavera i carrer de Santa Rosa. El recorregut alternatiu de l'SU1 en direcció Canaletes serà per l'avinguda de Flor de Maig, carrer de Santa Rosa i avinguda de la Primavera.
Trenta minuts abans de la sortida de la cursa, a les 19'30 hores, i fins el pas del darrer corredor/a quedaran tallats al trànsit el passeig de Cordelles, els carrers de Bonasort i Foment i l'avinguda de Catalunya i Anselm Clavé. Per això, a partir de les 19 hores les línies SU1, A4 i B7 es desviaran per Santa Rosa i plaça Europa. També a partir de les 19 hores les línies e3, B2 i B4 circularan per avinguda de la Primavera, plaça Estatut, avinguda de la Primavera, carretera de Barcelona, Cardoner, Can Pallarès, Santa Anna i Francolí en totes direccions.

Afectació a la Zona blava
El servei d'estacionament regulat amb control horari (zona blava) de l'avinguda de Catalunya, Sant Iscle i Primavera, del passeig de Cordelles i els carrers de Lluís Companys, Anselm Clavé i Sant Enric quedarà anul·lat des del dissabte al matí i fins a la fi de Les Milles Nocturnes. En els trams senyalitzats estarà prohibit estacionar.
Imatge: Ajuntament de Cerdanyola