Els organitzadors del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola allarguen un dia el certamen i reprogramen 9 dels concerts pendents per l'amenaça de pluja - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Els organitzadors del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola allarguen un dia el certamen i reprogramen 9 dels concerts pendents per l'amenaça de pluja

Ahir es van reprendre els concerts previstos de la XXIX’5 edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola amb la programació a la Masia Cordelles del quartet all stars Maeso-Zelada-Costa-Anaut (21 hores), un grup que tot i tocar junts de manera ocasional van demostrar una compenetració i nivell musical excepcionals des del primer minut de concert.

Paral·lelament l’organització del Festival de Blues d’enguany ha estat treballant intensament les darreres hores per poder reubicar el màxim de concerts davant la previsió meteorològica d’aquest cap de setmana que torna a amenaçar pluja.

Davant la possibilitat d'aiguats, els concerts previstos a l’antiga pista d’hoquei de la Biblioteca Central de Cerdanyola queden reubicats al teatre de l’Ateneu, recuperant així un dels escenaris històrics del certamen. A més, l’Ateneu acollirà altres concerts per tal d’intentar aixoplugar el màxim de grups possibles i s’allargarà el festival fins dilluns per encabir dos concerts més a ca n’Ortadó, superat l’episodi de pluges previst.

Així, els concerts reprogramats són els de J.P. Bimeneni & The Black Blets, que es farà aquesta nit (22 hores) al Teatre de l’Ateneu; el de The Bacos (foto), previst demà al migdia al Teatre de l’Ateneu; El de Ghost Number, demà a la tarda (18 hores) al Teatre de l’Ateneu; el de The Soul Jacket, demà a la nit (22 hores) al Teatre de l’Ateneu; el de The Sick Boys, diumenge al migdia al Teatre de l'Ateneu; el concert de Gaby Jogeix, al Teatre de l'Ateneu diumenge a la tarda (18 hores); el de Dani Nel·lo & Los Saxofonistas Salvajes, diumenge a les 22 hores al Teatre de l’Ateneu; l'actuació d'Angué Hot Jazz, dilluns al migdia a Ca n’Ortadó; i, finalment, el concert de Blueroomess, també dilluns a Ca n’Ortadó, en aquest cas a les 19 hores. La resta de concerts es mantenen tal i com estaven programats.


Entrades

Les persones que tinguin entrades per aquests concerts podran fer-les servir directament per veure l’artista on i quan estigui previst de nou. En cas de no poder assistir-hi, des de l’organització es demana que qui tingui reserves les anul·li a través del correu electrònic bluescerdanyola@gmail.com perquè d’altres persones puguin gaudir dels concerts.

En el cas del concert de Gaby Jogeix, que originàriament estava previst per Ca n’Ortadó i que ara s’ha traslladat a l’Ateneu, també es posen més invitacions a disposició del públic ja que l’aforament del nou espai és superior.


Festival amb seguretat

Tots els concerts reprogramats comptaran amb les mateixes mesures de seguretat que s’han dut a terme fins ara. En el cas del Teatre de l’Ateneu s’ha previst ventilació i desinfecció de l’espai entre les diferents actuacions programades i l’acomodació a les localitats es farà seguint les normes previstes i per grups de convivència. L’ús de la mascareta és obligatori en tot moment, així com l’ús de gel hidroalcohòlic a l’entrada i la presa de temperatura. A l’entrada dels espais també es pren nota del nom i del telèfon de les persones que hi assisteixen per garantir la traçabilitat dels contactes.

Pages