L’Ajuntament de Cerdanyola reparteix sobres de gel hidroalcohòlic entre els bars i restaurants de la ciutat - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

L’Ajuntament de Cerdanyola reparteix sobres de gel hidroalcohòlic entre els bars i restaurants de la ciutat

L’Ajuntament de Cerdanyola ha posat a disposició de bars i restaurants de la ciutat sobres de gel hidroalcohòlic per repartir entre els seus clients. L’acció s’emmarca en la campanya ‘Amb l’arribada del Fred…no abaixis la guàrdia!’ engegada fa uns dies des del consistori, que busca seguir conscienciant la ciutadania en la lluita contra la Covid-19. 

A finals de la tardor, l'arribada del fred pot afavorir l'aparició d'algunes malalties i també de determinats accidents relacionats amb la climatologia, que poden suposar un risc per a la salut. Estar sotmès a baixes temperatures pot afectar el bon funcionament de l’organisme, quan aquest no té capacitat per combatre la pèrdua de calor provocant una simptomatologia que en molts casos podria confondre’s amb la de la Covid-19.

És per això que, especialment ara que s’apropen unes festivitats de Nadal atípiques marcades per la responsabilitat i la reducció de comensals a taula, des de l’Ajuntament de Cerdanyola s’ha volgut recordar que la cooperació ciutadana és indispensable per detenir la propagació del virus, garantint en aquest cas la seguretat als bars i restaurants de la ciutat.

Als sobres de gel hidroalcohòlic es pot llegir concretament ‘Aturar el virus està a les teves mans’, eslogan amb el qual l’Ajuntament vol reforçar el missatge que des de fa setmanes apareix a les banderoles instal·lades als principals eixos de la ciutat: mans + mascareta + distància.

Pages