Cerdanyola abaixa la persiana del 30è Festival Internacional de Blues amb totes les expectatives de l’organització assolides - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Cerdanyola abaixa la persiana del 30è Festival Internacional de Blues amb totes les expectatives de l’organització assolides

Cerdanyola va posar ahir punt i final a la 30a edició del Festival Internacional de Blues de la ciutat. I ho va fer complint les expectatives de l’organització, ja que el públic ha gaudit d’allò més dels concerts i les activitats complementàries que s’han programat durant els deu dies del certamen. 

L’èxit, de fet, estava altament garantit. La proposta artística del festival va ser molt ben acollida pel públic que, en molt poques hores, va esgotar les entrades gratuïtes per als 22 concerts programats. Les localitzacions del Festival - el Mercat de Les Fontetes, la masia Can Fatjó, l’amfiteatre de Can Serraperera i Can Cordelles – han permès que la ciutadania descobrís una part destacada del patrimoni de la ciutat. A més, el fet de ser exteriors ha ajudat a complir amb la normativa sanitària pròpia de la pandèmia del Covid-19. Únicament es va fer un concert al Teatre Ateneu, el de Sergi Estella, per amenaça de pluja. En la vessant artística, la cancel·lació dels concerts d’Errol Linton, provocats per la impossibilitat de la banda britànica d’aconseguir els visats necessaris per actuar a Cerdanyola, es va suplir amb les actuacions dels grups Rambalaya i Cheap Bliss.

L’organització, formada per una comissió ciutadana i l’Ajuntament, destaca especialment la col·laboració del públic que ha accedit als concerts i les diverses activitats. Hi ha hagut casos en què no ha estat possible atendre totes les peticions d’entrades, condicionades per l’aforament. I en tots els concerts, tothom ha complert les normes que ha marcat l'organització. També s’agraeix la implicació d’altres institucions, comerços i entitats del municipi perquè han fet possible que durant dues setmanes Cerdanyola hagi estat una de les capitals del blues mundial. L’Ajuntament i la comissió ciutadana anuncien que comencen a treballar en la propera edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola. Serà ja la 31a.

Pages