Cerdanyola iniciarà la commemoració dels 35 anys de l’Aula de Teatre de l’Ateneu amb la representació de l’obra ‘Desaparecida NN12’ - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Cerdanyola iniciarà la commemoració dels 35 anys de l’Aula de Teatre de l’Ateneu amb la representació de l’obra ‘Desaparecida NN12’

L’obra ‘Desaparecida NN12’ iniciarà el proper 22 d’octubre el programa per commemorar el 35è aniversari de l’Aula de Teatre de l’Ateneu de Cerdanyola. El muntatge es representarà al Teatre Ateneu a partir de les 20 hores. Les entrades, que ja es poden comprar a www.cerdanyola.cat/teatre, tenen un preu de 12 euros de forma anticipada i 15 a taquilla.

Una dona desapareguda i trobada, una NN, la 12, n’hi ha milers com ella. Al seu voltant, un forense que busca, un home nen que espera i un home gran que recorda...quatre històries, quatre visions, una única veritat? El text de NN12, rebatejat per la companyia Atabalat Teatre com a Desaparecida, reuneix a 4 personatges que comparteixen espai però no temps ni dimensió. L’acció es desenvolupa en un temps i un espai indeterminats, podria ser qualsevol país on una guerra o una dictadura hagi provocat el que anomenem “desapareguts”

Hi haurà una única veritat? Atabalat Teatre ens ofereix una mostra de teatre compromès, on es posa en la memòria històrica i la recerca identitària. Tot un clam a l’esperança.

NN 12 parteix d’un text signat per Gracia Morales, guardonat amb el premi SGAE 2018. Atabalat Teatre ofereix la seva visió del text, en una proposta dirigida per Blanca Solé i interpretada per Claire Spooner, Pablo del Fresno, Alfons Hernández, Claudia Rivera i el cerdanyolenc Joe López.


Aula de Teatre 35 anys

La representació de ‘Desaparecida NN12’ a Cerdanyola iniciarà els actes per celebrar més de tres dècades de l’Aula de Teatre. De fet, els estudis de teatre van començar al poc temps d’endegar les activitats l’Ateneu de la ciutat. Durant 35 anys d’història han passat milers de persones pels tallers i activitats que ha ofert a la població. Infants i adults han pogut gaudir i gaudeixen d’unes propostes ben variades que s’han dedicat a les diverses tècniques del teatre. Hi ha hagut qui ha iniciat la seva carrera artística a l’Ateneu i després l’ha continuat en altres escoles d’arreu, encaminant la seva vida cap a la professionalització.

Durant tot el curs es celebrarà l’aniversari programant diverses obres de companyies que compten amb la participació de persones que han passat per l’Aula de Teatre. La idea és celebrar el teatre. També es preparen altres activitats per repassar el que s’ha fet (xerrades, master class, col·loquis, etcètera), compartir i aprendre del que s’ha adquirit durant el camí i dissenyar junts el futur de l’Aula.

En l’apartat de les representacions, després de la posada en escena de ‘Desaparecida NN12’, arribarà ‘4.48’, a càrrec de la companyia La Dolorosa. Es veurà el 5 de novembre a les 20 hores. 

Pages