Cerdanyola participa a la Fira ExpoReal que es realitza fins dimecres a Munic - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Cerdanyola participa a la Fira ExpoReal que es realitza fins dimecres a Munic

Tal i com va fer a principis del mes de setembre a la Fira MIPIM de Cannes, l’Ajuntament de Cerdanyola integra aquesta setmana la delegació catalana liderada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), l’Institut Català del Sòl (Incasòl) i l’Ajuntament de Barcelona, formada també per altres cinc municipis - Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans- de l’entorn de la capital catalana que participen des d’avui i fins dimecres a la Fira ExpoReal a la ciutat alemanya de Munic.

Cerdanyola té presència aquests dies a la capital bavaresa per la seva participació al projecte Barcelona Catalonia, una iniciativa i acord conjunt de les administracions públiques de l’AMB, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat per a la promoció de l’oferta d’inversions a escala nacional i internacional, com a destinació preferent per a inversions d’alt impacte, que incideix en la millora de l’ocupació i de la dinamització econòmica del territori.

El projecte es vehicula com una plataforma dels sectors publicoprivats per participar en activitats firals i projectar-se conjuntament, amb menys costos i més visibilitat. Actualment aquest conveni es concreta amb la presència a les principals fires internacionals d’inversió immobiliària, com el MIPIM a Cannes, l’Expo Real a Munic o el Meeting Point a Barcelona.

Aquest projecte permet als municipis metropolitans assumir millor les tasques d’internacionalització i augmentar la seva competitivitat en els mercats exteriors.

Cerdanyola està representada a Munic per l’alcalde de la ciutat, Carlos Cordón, i la regidora de Territori i Sostenibilitat, la també socialista Eulàlia Mimó. Cordón ha destacat la importància de la presència municipal a terres alemanes, remarcant que “tenim per endavant tres dies de molta feina per projectar Cerdanyola” en una fira que qualifica com “una gran plataforma de networking per arribar a acords i forjar aliances”. En aquesta línea, el batlle del PSC ha insistit que “volem seguir posant Cerdanyola al mapa a nivell internacional i aquest és un pas més dels molts més que seguiran venint”.

ExpoReal és el punt de reunió de tota la indústria immobiliària mundial i té lloc cada octubre a Munic des de 1998, sent la fira d’inversions més gran d’Europa. A l’edició de 2019, la darrera abans de la pandèmia per la Covid-19, van participar 46.747 persones de 76 països diferents, 2.190 expositors i 45 països representats.

Pages