El bolet, protagonista estrella durant una setmana a nou restaurants de Ripollet - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

El bolet, protagonista estrella durant una setmana a nou restaurants de Ripollet

Després de la bona acollida de la Ruta Gastronòmica de Sant Jordi a Ripollet, alguns restaurants locals s’han sumat a la iniciativa del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental d’oferir plats i menús amb un dels més preuats ingredients de la tardor, els bolets. Així, la ciutat acollirà de l’1 al 7 de novembre la Setmana del bolet, una iniciativa que compta amb el suport de l’Ajuntament de Ripollet. El consistori ha convidat a la ciutadania a visitar els restaurants de la ciutat i gaudir de la cuina de temporada amb productes de proximitat.

Rovellons, ceps, rossinyols, camagrocs… saltejats, cuinats amb forma de canelons, sopes o cremes, són moltes les possibilitats que ofereixen els bolet i que podrem descobrir en un dels plats del menú diari de prop d’una desena de restaurants locals, cinc dels quals, a més, oferiran tres plats de la carta cuinats amb bolets durant el cap de setmana.

Entre els participants, hi han restaurants que ofereixen un plat amb bolets al menú diari més tres plats a la carta del cap de setmana: es tracta del Restaurant Tikú; Centre Restaurant; Cheer Ripollet; Brasería Ripollet; i Maverick Tapes.

Altres quatre establiments es limitaran a oferir un plat amb bolets al menú diari. Són Ca la Cristina; Bar Can Mas; La Majareta; i Rincón del Conde.

Pages