Cerdanyola acollirà el 21 de novembre el tradicional Aplec de Sant Iscle - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Cerdanyola acollirà el 21 de novembre el tradicional Aplec de Sant Iscle

El cap de setmana després de Sant Martí arribarà puntual a la seva cita l’Aplec de Sant Iscle, un dels actes culturals i populars de més tradició a Cerdanyola que tornarà a ser punt de trobada d’entitats, col·lectius i ciutadania en general.

El mateix diumenge 21 de novembre es podrà accedir en vehicle fins a les 8 hores per poder descarregar. A partir de les 9 hores es tallarà el camí de Can Catà al trànsit i l'accés es podrà fer caminant o en microbús, que estarà operatiu entre les 9 i les 17 hores amb viatges d'anada i tornada.
L’església romànica de Sant Iscle i Santa Victòria, i també l’ermita de Santa Maria de les Feixes obriran les seves portes de 10 a 14 hores. Les persones que ho vulguin podran visitar els dos temples, descobrir la seva història i la vall de les Feixes, una petita vall que s’obre a la plana del Vallès i que és un reflex de la llarga història de Cerdanyola.
A les 12 hores començarà la missa i quan acabi es farà el repartiment de panets beneïts. Un cop finalitzi la missa, la Cobla Sabadell amenitzarà la ballada de sardanes, organitzada per l'Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola.
Les entitats i persones interessades en fer una reserva d’aquest material han de sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a l’adreça  santiscle21@cerdanyola.cat. El termini màxim per enviar una sol·licitud de reserva és el 15 de novembre a les 14 hores. Les peticions es resoldran per ordre d’arribada i fins a exhaurir el material disponible.

Caminada popular de Sant Iscle

El Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola, ha dissenyat dos circuits alternatius a la pista de terra del camí de Can Catà que accedeix fins a l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes. Tots dos recorreguts, el de 2 km i el de 3,5 km, són assequibles i permetran, a les persones que els facin, gaudir d’un espai natural amb tot un seguit de descobertes i sorpreses. Els circuits estaran marcats amb senyals i durant el recorregut hi haurà monitors per orientar a les persones participants. La sortida serà des de la caseta d’informació del Parc de la Riera, a les 10 h. Les inscripcions per a participar es poden fer de forma anticipada a https://cemcerdanyola.playoffinformatica.com/activitat/292/Caminada-popu... fins el 19 de novembre.


Concurs de fotografia
Al llarg del dia tindrà lloc el 46è Concurs Fotogràfic Aplec de Sant Iscle, organitzat per l'AFOCER (Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet). A més, se celebrarà la sisena edició del concurs en la categoria Instagram.
 

Aspectes importants a tenir en compte
La normativa del Parc de Collserola no permet fer foc a terra. És per això que es posaran a disposición  barbacoes i graelles que s'hauran de compartir entre totes les entitats participants.
Així mateix, es  posarà a disposició carbonet per a les graelles. No hi haurà llenya a la venda ni es permetrà que se'n reculli del bosc, on no es podrà alterar res.

Pages