El ripolletenc Jordi Moyà, nou president del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

El ripolletenc Jordi Moyà, nou president del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental

El ripolletenc Jordi Moyà és el nou president del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental Sud i Barcelonès. L’elecció de Moyà, propietari del bar musical JJ de Ripollet, i la seva junta al capdavant de l’entitat durant els propers quatre anys es va donar a conèixer dijous passat durant l’assemblea general extraordinària del gremi celebrat a Montcada.

Moyà pren així el relleu d’un altre ripolletenc, l’històric Enric Gené, qui va morir el passat mes d’agost als 64 anys, víctima de les complicacions derivades de la Covid-19 que el mantenia hospitalitzat des del mes de juny.

Fill de Can Tiana, Gené va ser uns dels dinamitzadors de l’hostaleria de Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac. Va muntar i dirigir diversos establiments hostalers, a banda d’impulsar i dirigir el Gremi Comarcal d'Hostaleria i Restauració del Vallès Occidental i el Barcelonès, representant el sector a fòrums nacionals i estatals i sent interlocutor davant diverses administracions, defensant sempre els interessos de l’hostaleria.

Pages