Carme Arché, regidora de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Cerdanyola, ha agraït la implicació i esforç de la restauració local en la Setmana del Bacallà i ha destacat "la sort i fortuna de la clientela per poder gaudir dels seus plats". D’altra banda, Antonio Castro, president de la Junta Poblacional del Gremi d’Hosteleria del Vallès Occidental i Barcelonès, ha volgut reivindicar la bona oferta gastronòmica que té Cerdanyola i anima a la ciutadania a gaudir dels plats de bacallà, “un producte molt versàtil i culinàriament molt interessant perquè permet fer una gran varietat de plats”.
Els restaurants que participen en el Setmana del Bacallà 2022 són Autèntic Cerdanyola (carrer de Sant Ramon 112); Bar Alaska (passeig de les Acàcies 9); Bar de Tapas el Pinar (ronda de Cerdanyola 15); Bar Restaurant Grau (carrer de Sant Ramon 180); Brasseria Cheer (avinguda de la Primavera 17 Local 13); Casa Andreu 2 (carrer d’Anselm Clavé 5); K’Kocha (carrer del Torrent 10); Restaurant Braseria El Cava (carrer de Sant Francesc 35); Restaurant Capicua (passatge del Llorer 15); Restaurant Cinnamon (carrer de Santa Anna 60); Restaurant El Racó de la Plaça (plaça de Sant Ramon 1); Restaurant Els Cargols (carrer de Sant Antoni 23); Restaurant Los Abetos (passatge de l’Orient 4); Restaurant Masia Tito Carlos (passatge Olivé 2); Restaurant Shapó (carrer de Sant Ramon 101); Restaurant Tocat de l’Olla (carrer de l’Àliga 26); Tanino Cerdanyola (avinguda de Canaletes 17 bis); Taps i Tapes (avinguda de Sant Iscle 19); i Umami Bellaterra (avinguda Josep M Marcet 3).