Després de la bona acollida d'iniciatives com la Setmana del bolet o la del bacallà, sis establiments associats al Gremi d’Hostaleria han decidit participar a l’Enfira’t. “Volem que es vegi que hi ha molt bona hostaleria a Ripollet que, a més, ha treballat molt dur aquests dos últims anys. Tots tenim ganes de festa i de sortir al carrer", assegurava el president del Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental Sud i el Barcelonès, Jordi Moya, durant la presentació de la fira. Cada local oferirà una varietat de 4 o 5 tapes i begudes a preus populars, entre 1,5 i 2,5 euros per tiquet.
Fins al moment, 17 establiments comercials han confirmat la seva presència a la fira, tot i que fins a finals de setmana es mantindran les inscripcions obertes. “Volem que la gent s'ho passi bé i veiem ganes de sortir”, assegurava el Sergi Vera, president de la UCR. “Hem treballat molt per preparar aquesta festa, que serà molt familiar i volem que la gent no vingui només de passada sinó que s'hi quedi i gaudeixi”. Vera també va explicar que, “tot i que és difícil treure a vegades als comerços de la seva zona de confort, serem una bona colla els que hi estarem presents, per donar-nos a conèixer, especialment els que estem fora del centre”.
Aquesta iniciativa compta amb el suport econòmic, logístic i comunicatiu de l’Ajuntament “per posar en valor el teixit associatiu, el nostre comerç i la nostra restauració i fer una cosa en comú que encara no s’havia fet aquesta legislatura i crec que és el valor més fort d'aquesta fira”, va explicat la regidora de Comerç, Indústria i Turisme, Txell Caler.