L’associació Corredors.Cat retrà homenatge el 2 de juliol a Biel Grau, veí de Ripollet mort a causa de l’ELA - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

L’associació Corredors.Cat retrà homenatge el 2 de juliol a Biel Grau, veí de Ripollet mort a causa de l’ELA

Corredors.Cat, una associació esportiva amb quasi 700 associats i dedicada al mon del correr, organitzarà el proper 2 de juliol un homenatge a Biel Grau Bonet, veí de Ripollet i soci de l’entitat, mort l’estiu de 2020 a causa de la malaltia de l’ELA (esclerosi lateral amiotròfica). L’acte, que compta amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Ripollet, no s’ha pogut realitzar fins ara, dos anys després de la seva mort, a causa de les restriccions provocades per la pandèmia de la Covid-19.

Des de Corredors.Cat expliquen que Biel Grau era “un ripolletenc de cap a peus, maratonià popular declarat que va fer en un any totes les maratons d’asfalt de Catalunya, orgullós del poble on va néixer créixer i que, degut a la maleïda malaltia de l’ELA, ens va deixar sense poder-li fer el reconeixement que tant es mereixia”. Biel va ser el punt de partida de la plataforma solidaria ‘Kms x ELA’ per la recollida de fons per ajudar a famílies afectades i per la lluita d’aquesta incurable malaltia.

El dia del homenatge, els organitzadors tenen previst fer dues activitats. Així, es realitzarà una trobada al Poliesportiu de Ripollet a les 8’30 hores per sortir mitja hora més tard a fer un tomb al trot pel poble, fent aturades als llocs que van representar quelcom a la vida d’en Biel. El president de Corredors.cat, Victor Millán i el soci de l’entitat i veí de Ripollet Mario Felip aniran explicant als assistents la relació del lloc on s’aturaran els participants amb la vida d’en Biel. El circuit fa uns 6,5 quilòmetres i la previsió es que es faci en una hora aproximadament.

El punt final d’aquest tomb pel poble serà la passera de vianants del riu, a les 10 hores, on es descobrirà una placa en record a Biel i s’agrairà l’esforç de la seva família.

Pages