Una quinzena de restaurants de Cerdanyola participaran a la Setmana del Bacallà - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Una quinzena de restaurants de Cerdanyola participaran a la Setmana del Bacallà

Un any més es tornarà a celebrar a Cerdanyola la Setmana del Bacallà, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Cerdanyola en col·laboració del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental Sud i Barcelonès i els Mercats Municipals. 

Enguany seran 15 els restaurants que hi prendran part i que, durant la setmana de l'1 al 10 de març, oferiran als seus clients un mínim d'un plat amb bacallà de dilluns a divendres i un mínim de quatre plats el cap de setmana.

Antoni Castro, president de la Junta Poblacional del Gremi d’Hosteleria del Vallès Occidental i Barcelonès, destaca que “el bacallà és un producte molt versàtil i hi ha tantes receptes com persones cuinant”. Castro també explica que la Setmana del Bacallà “coincideix amb el millor moment del Bacallà skrei, el millor bacallà del mercat”.

El president recorda que “aquesta setmana, igual que les Jornades Gastronòmiques del Bolet, són dos moments molt importants per a l’hostaleria local perquè augmentem la demanda local i comarcal”.

L’alcalde, Carlos Cordón, valora “la sinèrgia generada entre els mercats i l’hostaleria locals” i afegeix que des de l’Ajuntament “volem continuar acompanyant al sector en les iniciatives perquè si aquestes funcionen, la gent es queda a Cerdanyola”. La regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, agraeix el treball del Gremi i Mercats i fa referència a l’àmplia participació destacant que “hi ha restaurants de diferents zones i fins i tot un de Bellaterra”.


Restaurants participants

Shapó, Grau, Autèntic, Tas&Gust, Capicua, Los Abetos, Casa Andreu 2, Cinnamón, Umami Bellaterra, Racó de la Plaça, Els Cargols, Bodega Oddvar, Geta Taberna, El Cacereño, Masia Tito Carlos.


Enguany, des dels Mercats Municipals es tornen a sumar en la iniciativa amb activitats pròpies. El Mercat Municipal Serraparera oferirà el divendres 8 de març, a les 17 h, el Taller de Cuina Tradicional del Bacallà que inclourà l’elaboració de dues receptes. El Mercat Municipal de Les Fontetes tornarà a apostar pel Concurs de receptes de bacallà. Les inscripcions per participar s’han de fer a les bacallaneries del mateix mercat i els plats s’hauran de presentar el dissabte 9 de març a les 11:30 h. Es concediran tres premis amb vals de compra per consumir al Mercat Fontetes.

Foto: Ajuntament de Cerdanyola 

Pages