La tercera sessió del projecte ‘L’alcalde al teu barri’ visita Les Fontetes a Cerdanyola - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

La tercera sessió del projecte ‘L’alcalde al teu barri’ visita Les Fontetes a Cerdanyola

Després de les experiències als barris Banús-Bonasort, Serraparera i Cerdanyola 2.000, la tercera sessió del projecte ‘L’alcalde al teu barri’ es trasllada a Les Fontetes. El dijous 4 d’abril l’alcalde, Carlos Cordón, es trobarà amb els veïns i veïnes, entitats i/o empreses d’aquests barris que ho hagin sol·licitat prèviament a través del formulari o trucant al  617 69 78 22. El termini per fer la sol·licitud acabarà el dimarts 2 d’abril i el dia 3 es notificarà a les persones interessades l’hora i lloc de la trobada.

Aquesta iniciativa neix com un projecte integrador. L’alcalde visitarà els diferents barris de la ciutat per conèixer les inquietuds i necessitats dels cerdanyolencs i les cerdanyolenques, escoltant-los, parlant amb ells i, sobretot, articulant una via de comunicació propera que permeti resoldre les diferents problemàtiques de cada territori.  Durant la darrera sessió, realitzada el 7 de març a Serraparera i Cerdanyola 2.000, l’alcalde va mantenir una vintena de trobades informals amb veïns i entitats del barri per conèixer en primera persona les seves problemàtiques i suggeriments. L'accessibilitat, l'enllumenat, les terrasses, l'arbrat, la mobilitat i la convivència van ser els principals temes dels quals van voler parlar els veïns i veïnes amb l'alcalde.

De les trobades de l’alcalde amb la ciutadania sorgeixen propostes que, una vegada estudiades i consensuades, resultaran en accions que establiran el full de ruta per a la millora dels barris.

Pages