Les jornades es proposen a la ciutadania per maridar la llarga tradició boletaire de la ciutat amb la creativitat dels restauradors locals. Els establiments participants oferiran en el seu menú diari un plat amb bolets i a la seva carta plats elaborats amb aquest producte.
Enguany els restaurants que participen a les jornades són: Bar Restaurant Grau, Cal Pintxo, Umami Gastrobar Bellaterra, Cinnamon, El Racó de la Plaça, Restaurant Los Abetos, Tast & Gust, Tocat de l’Olla, Geta Taberna, El Cacereño, La Guindilla, Don Bocadillo Burger i K’ Bola.
L'Ajuntament de Cerdanyola, a través del servei de Promoció Econòmica, agraeix la labor i esforç dels restauradors per fer possibles unes jornades gastronòmiques tan importants per a la ciutat amb productes de temporada
Restaurants que participen a les 18es Jornades Gastronòmiques del Bolet
Racó de la Plaça (plaça Sant Ramon, 1) Tel. 936 911 021
Restaurant Los Abetos (passeig Acàcies, 4) Tel. 936 921 148
Restaurant Grau (carrer Sant Ramon, 180) Tel. 935 808 481
Tast&Gust (carrer Sant Martí, 92) Tel. 935 910 000
Cinnamon (carrer Santa Anna, 60) Tel. 935 809 296
Cal Pintxo (carrer Sant Ramon, 154) Tel. 935 863 761
Umami Gastrobar Bellaterra (avinguda Josep Maria Marcet, 3) Tel. 936 922 095
Geta Taberna (avinguda Canaletes, 41) Tel. 936 259 861
El Cacereño (avinguda Canaletes,13) Tel. 935 166 342
La Guindilla (carrer Santa Anna,11) Tel. 931 062 739
Don Bocadillo Burger (carrer Orient, 10) Tel. 641 538 887
K' Bola (carrer Riu Sec, 31) Tel. 692 727 263
