L’Ajuntament de Cerdanyola ajorna l’acte en memòria de les persones que han perdut la vida durant la pandèmia - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

L’Ajuntament de Cerdanyola ajorna l’acte en memòria de les persones que han perdut la vida durant la pandèmia

L’Ajuntament de Cerdanyola ha ajornat l’acte previst dimecres al Teatre Ateneu en memòria de les persones que han mort durant la pandèmia, ja sigui com a conseqüència de la Covid-19 o no. La iniciativa havia d’esdevenir “un pas més cap a la nova normalitat”, ja que es tractava del primer acte institucional presencial realitzat a la ciutat des de l’inici de l’estat d’alarma.
Aquest vespre, però, l’Ajuntament ha explicat que, “donades les darreres informacions en relació amb els focus de rebrot al territori”, l’equip de govern socialista, en coordinació amb la Junta de Portaveus municipal, ha decidit ajornar l’esdeveniment.
Des del consistori expliquen que es tracta d’una mesura preventiva per evitar que Cerdanyola hagi de desfer la seva transició cap a la nova normalitat. “Si les condicions ho permeten, l’acte es reprogramarà per a l’inici del pròxim curs, després de l'estiu”, remarquen des de l’Ajuntament.
En la mateixa línia, l’Ajuntament ha recordat a la ciutadania que “és imprescindible no abaixar la guàrdia i extremar totes les mesures sanitàries indicades per les autoritats”.

Més de 100 morts els darrers mesos
Des del passat 14 de març, quan el govern espanyol va decretar l’inici de l’estat d’alarma amb motiu de la crisi sanitària del coronavirus, més d’un centenar de persones residents a Cerdanyola han perdut la vida, víctimes de la COVID-19 o no, i les seves famílies no han pogut acomiadar-les a causa de les estrictes mesures de seguretat imposades per evitar la propagació de la malaltia.

Pages