ERC demanarà al Parlament la compareixença del Comitè d’Empresa de Sintermetal a Ripollet - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

ERC demanarà al Parlament la compareixença del Comitè d’Empresa de Sintermetal a Ripollet

Membres d’ERC de Ripollet, acompanyats pel diputat al Parlament i membre de la Comissió de Treball Jordi Albert, s’han reunit aquest matí amb representants del Comitè d’Empresa de Sintermetal, companyia que a principis de la setmana passada va anunciar el tancament als seus treballadors. Després de la trobada, el mateix Albert ha anunciat que presentaran una sol·licitud de comparaixença dels representants de la plantilla de Sintermetal a la Comissió de Treball, Afers Socials i Famílies del Parlament de Catalunya per tal que puguin exposar la seva problemàtica a les forces polítiques presents a la Cambra catalana.
Jordi Albert ha explicat també que demanaran una reunió amb la direcció de la companyia, amb qui s’ha mostrat molt crític perquè no han permès celebrar la reunió d’aquest matí a l’espai propi del Comitè dins les instal·lacions de l’empresa en una “actitud de covardia i bloqueig”. El diputat republicà, en canvi, s’ha mostrat “molt agraït pel tracte excel·lent i gran compromís” dels representants sindicals: “Estan en lluita i tenen tot el nostre suport”.
Albert denuncia que el conflicte a Sintermetal es un nou cas derivat de les reformes laborals de 2010 i 2012, remarcant que ERC seguirà exigint al govern de l’Estat la seva derogació. El diputat independentista ha recordat que es tracta de l’empresa més gran al municipi i que la decisió “unilateral” de la direcció posa en risc 183 llocs de treball directe i 50 subcontractats.

Esperant notícies de la direcció
El Comitè d'Empresa de Sintermetal espera que demà l'empresa els doni més detalls de com s'efectuarà el tancament, que serà de forma esglaonada entre setembre i desembre, i si hi haurà recol·locacions a altres empreses del grup o compensacions econòmiques per aquells que perdin la feina.

Pages