Cerdanyola oferirà formació empresarial en finances per autònoms i empreses amb un taller online i gratuït - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Cerdanyola oferirà formació empresarial en finances per autònoms i empreses amb un taller online i gratuït

El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola ofereix un taller gratuït de receptes per a gestionar amb èxit les finances de l’empresa adreçat a autònoms i empreses que vulguin gestionar els seus costos d'una forma més eficient.

En aquest taller s'aprendrà d'una forma senzilla i pràctica a diagnosticar la situació financera del negoci i a fer una gestió més eficient dels costos i els marges per obtenir més rendibilitat.

També s'ensenyarà a calcular les necessitats financeres de l'empresa i en cas necessari, com s'han de negociar els crèdits amb les entitats bancàries.

Aquesta formació està organitzada per l'Ajuntament de Cerdanyola amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració dels ajuntaments de Ripollet i Montcada i Reixac.

El taller es farà online els dies 23 i 26 d'octubre, de 9'30 a 12 hores, i el 30 d'octubre, de 9'30 a 12'30 hores.

Per a més informació o fer la inscripció s'ha d'enviar un email a consolidacioiempresa@cerdanyola.cat o trucar al telèfon 93 594 70 50 del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica.

Pages