El nostàlgics del Tricicle tenen una cita ineludible a Cerdanyola - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

El nostàlgics del Tricicle tenen una cita ineludible a Cerdanyola

Les persones que enyorin Tricicle i les que vulguin riure molt tenen una cita la setmana vinent a Cerdanyola. El Teatre Ateneu acollirà el 23 d’octubre a partir les 21 hores la representació de 'Per fi sol!', en el marc de la programació professional del centre cerdanyolenc. Una proposta per tafanejar a la rerebotiga del famós tercet de mims. 

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, un dels integrants del tercer, Carles Sans, i després de quaranta anys en silenci, aprofita a 'Per fi sol!', per a parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant aquest període.

Per fi sol!, presenta confessions tan sorprenents com que abans de convèncer als seus socis de formar una companyia es va interessar per les seves parelles (les parelles d’ells), o sobre com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle.

També explica la primera vegada que els seus pares el van veure actuar amb el Joan i el Paco en un cafè teatre de Barcelona, o quan els van llepar l’orella quan van estar al Japó, i del memorable ridícul que va fer en un jumbo quan tenia pànic a volar.

L’expressivitat gestual i les històries de Carles Sans faran gaudir a les persones “tricicleres”, perquè descobriran vivències molt divertides que encara ningú no coneix d’una companyia que forma part indissoluble de la història teatral del nostre país.


Compra d’entrades

Les entrades s’han de comprar per Internet, accedint a l’adreça www.cerdanyola.cat/teatre. El Teatre Ateneu aplica els protocols que estableix la normativa sanitària. Les funcions es faran amb aforaments limitats, per complir les distàncies de seguretat establertes. Es demanarà a les persones que assisteixin a l’espectacle que duguin posada en tot moment la mascareta i segueixin les indicacions del personal tècnic i les que hi hagi a la sala.


Propers espectacles

L'oferta del Teatre Ateneu fins a finals d'any també inclou la representacio de 'T’estimo si he begut', un espectacle basat en textos d’Empar Moliner i muntat per Dagoll Dagom , La Brutal i T de Teatre , que arribarà a Cerdanyola el 13 de novembre (21 hores).

La màgia tampoc faltarà aquests mesos a Cerdanyola, en aquest cas presentada per un artista ben conegut i estimat a la ciutat: el Mag Lari . Vindrà al Teatre Ateneu amb el muntatge 'Una nit amb el mag Lari'. Serà el dia 11 de desembre i el representarà en 2 funcions: a les 19'30 i a les 21 hores.

El Teatre Ateneu també acollirà un dels actes de la commemoració del 25N, Dia Internacional Contra les Violències Masclistes. Es farà el dimecres 25 de novembre a les 21 hores, en una iniciativa on l'actriu Pamela Palenciano posarà en escena el text 'No solo duelen los golpes'.

Pages