Les llums de Nadal ja llueixen a Cerdanyola - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Les llums de Nadal ja llueixen a Cerdanyola

“El Nadal ja ha arribat a Cerdanyola, gaudim-la al màxim i amb la máxima seguretat”. Així s’ha referit fa uns minuts l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, a la tradicional encesa de les llums nadalenques, que s’ha realitzat aquest vespres, avançant-se uns dies a les dates habituals. L’Ajuntament ha organitzat un muntatge de so i llums projectat a la façana de l’edifici consistorial, en un acte que s’ha pogut seguir online a través de la pàgina municipal de Facebook.

Així, les llums ja tornen a lluir a les places Abat Oliba, Constitució, Pla de les Alzines i Estatut, als carrers Reis, Santa Anna, Foment, Francesc Layret, Sant Martí, Sant Ramon i Sant Antoni, a les avingudes Catalunya, Primavera, Espanya i Canaletes i al passeig Cordelles. A més, aquest any s’ha il·luminat la carretera de Barcelona i el carrer de Santa Marcel·lina. També s'instal·laran arbres de Nadal il·luminats a les places Josep Viladomat (antiga biblioteca) i Francesc Layret (davant de l'Ajuntament) i s’il·luminaran les façanes de la Biblioteca Central, l’Ajuntament, el Museu d’Art i el Mercat Serraperera.

A partir d’avui hi han instal·lats també a diferents punts de la ciutat espais màgics de llum i personatges nadalencs per tal que les persones que els trobin i vulguin, especialment els més petits, puguin fotografiar-se en ells.

Cordón ha explicat a través de les xarxes socials que els propers dies “acabarem d’ajustar algunes zones i completar d’altres”, sempre “sabent que és molt difícil arribar a tots els racons de la ciutat”. En qualsevol cas, el batlle s’ha mostrat comfiat que l’enllumenat d’enguany agradi als ciutadans i serveixi per “intentar posar una mica de llum a tants mesos foscos”.

Pages