Acord al Parlament per a la reobertura del CAP Fontetes a Cerdanyola, tancat des de l’inici de la pandèmia - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Acord al Parlament per a la reobertura del CAP Fontetes a Cerdanyola, tancat des de l’inici de la pandèmia

ERC, Junts i PSC han arribat a un acord al Parlament de Catalunya per a la propera reobertura del CAP Fontetes a Cerdanyola, tancat des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19. Segons explica la secció local d’ERC a Cerdanyola, el Parlament ha decidit avui que una comissió parlamentària adopti l’acord assolit pels tres grups sobre l’ambulatori de Fontetes a partir d’una proposta de resolució presentada des del PSC i esmenada amb aportacions de les dues formacions independentistes que comparteixen l’executiu català.

Des d’ERC expliquen que els grups parlamentaris de Govern van presentar esmenes a la proposta socialista que han esdevingut, segons els republicans, aportacions que milloren la versió inicial, “fent-la més global i aportant rigor, visió estratègica, capacitat de planificació i d’acció”.

Finalment, la resolució ha tirat endavant amb dos acords principals. Així, la proposta planteja definir la cartera de serveis del consultori local de Fontetes i recuperar aquesta activitat, “tan bon punt l’impacte de la Covid-19 sobre l’atenció primària i el període de descans dels i de les professionals ho permetin, com a molt tard a finals d’any”.

El document consensuat al Parlament, a més, aposta per plantejar l’estudi de les reformes necessàries per garantir l’accessibilitat i el millor funcionament de l’assistència sanitària presencial, atenent al previsible creixement de la població al barri.

Des de la secció local d’ERC a Cerdanyola expliquen que, un cop aprovada la proposta de resolución, se seguirà treballant per tenir cura dels serveis sanitaris a Les Fontetes i “aconseguir uns serveis sanitaris sostenibles, moderns i adaptats a les necessitats del barri i de les persones que hi viuen”.

Pages