Cerdanyola Comerç i Serveis condemna “enèrgicament” les pintades a les façanes d’establiments del carrer Francesc Layret - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Cerdanyola Comerç i Serveis condemna “enèrgicament” les pintades a les façanes d’establiments del carrer Francesc Layret

Cerdanyola Comerç i Serveis ha condemnat “enèrgicament” els desperfectes ocasionats a les façanes de diversos establiments de la zona del carrer Francesc Layret a causa d’una sèrie de grafitis pintats al llarg dels diferents locals dimarts passat. L’entitat lamenta el “greu perjudici” que suposen aquestes accions per a tots els comerciants afectats.

L’entitat presidida per Xavier Olivé destaca que aquests fets, “a banda del cost econòmic” per als propietaris dels establiments “en una situació ja complicada pel comerç”, suposen donar “una imatge de deixadesa de l’espai públic”. De la mateixa manera, Cerdanyola Comerç i Serveis considera que episodis com els del dimarts passat ofereixen “una sensació d’impunitat per part dels autors dels grafitis”.

En aquesta línia, l’associació ha demanat a les autoritats pertinents que, per tal d’evitar futurs actes incívics com aquests, s’incrementi la vigilancia dels eixos comercials de Cerdanyola. Per últim, l’entitat demana que es faci una investigació que ajudi a trobar, si és possible, els autors de la pintada “per tal de retre comptes davant la justícia”.


Suport de Junts

Alguns partits polítics amb presència a l’Ajuntament de Cerdanyola s’han afegit a la condemna de Cerdanyola Comerç i Serveis. És el cas de Junts per Cerdanyola que, a través de les xarxes socials, ha mostrat el seu suport als establiments afectats pel que ha definit com “una plaga que semblava que s’havia apaivagat”. La formació de Joan Sánchez ha demanat que “hi hagi un esforç d’identificació del responsable i, sobretot, que no es relativitzi el fet amb arguments caducats”.

Pages