Durant la presentació pública de les Jornades Gastronòmiques del Bolet, l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, ha agraït el treball dels restauradors i restauradores de la ciutat, així com la seva implicació per mantenir les activitats en un moment complicat com l’actual. Per la seva part, la regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, ha fet referència als durs mesos que ha passat el gremi destacant que el suport de l’Ajuntament.
Antonio Castro, president del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès, ha destacat la importància d’aquesta jornades, que arriben tot just quan s’han aixecat les restriccions d’aforament als establiments de restauració. Castro també ha fet referència a la implicació dels establiments que hi participen, confeccionant una variada oferta gastronòmica de plats elaborats amb bolets de temporada. Des del gremi es vol que les jornades siguin gaudides per la ciutadania de Cerdanyola i que també atraguin públic d’altres municipis.
Enguany els restaurants que participen a les jornades són: Autèntic, Bar Restaurant Grau, Bar Alaska, Bar El Pinar, Ca l’Enric, Cal Pintxo, Casa Andreu 2, Cinamon, El Racó de la Plaça, El Viejo Roble, Espai Vi, Green Leka, Los Abetos, Restaurant Capicua, Restaurant Cheer, Restaurant Tocat de l’Olla, Shapó, Tanino, Tito Carlos i Umami Gastrobar Bellaterra.