Una vintena de restaurants de la ciutat participaran enguany a la 15a edició de les Jornades Gastronòmiques del Bolet - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Una vintena de restaurants de la ciutat participaran enguany a la 15a edició de les Jornades Gastronòmiques del Bolet

Després d’un any marcat per les restriccions derivades de la pandèmia de la Covid-19 a la restauración, Cerdanyola recuperarà enguany les seves ja tradicionals Jornades Gastronòmiques del Bolet. La cita, que arriba a la seva 15a edición, comptarà amb la participació d’una vintena de restaurants de Cerdanyola que, entre el 29 d’octubre i el 7 de novembre, oferiran en el seu menú diari un plat amb bolets i a la seva carta quatre plats elaborats amb aquest producte. 

Durant la presentació pública de les Jornades Gastronòmiques del Bolet, l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, ha agraït el treball dels restauradors i restauradores de la ciutat, així com la seva implicació per mantenir les activitats en un moment complicat com l’actual. Per la seva part, la regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, ha fet referència als durs mesos que ha passat el gremi destacant que el suport de l’Ajuntament.

Antonio Castro, president del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès, ha destacat la importància d’aquesta jornades, que arriben tot just quan s’han aixecat les restriccions d’aforament als establiments de restauració. Castro també ha fet referència a la implicació dels establiments que hi participen, confeccionant una variada oferta gastronòmica de plats elaborats amb bolets de temporada. Des del gremi es vol que les jornades siguin gaudides per la ciutadania de Cerdanyola i que també atraguin públic d’altres municipis.

Enguany els restaurants que participen a les jornades són: Autèntic, Bar Restaurant Grau, Bar Alaska, Bar El Pinar, Ca l’Enric, Cal Pintxo, Casa Andreu 2, Cinamon, El Racó de la Plaça, El Viejo Roble, Espai Vi, Green Leka, Los Abetos, Restaurant Capicua, Restaurant Cheer, Restaurant Tocat de l’Olla, Shapó, Tanino, Tito Carlos i Umami Gastrobar Bellaterra.

Pages