El Teatre Ateneu de Cerdanyola acollirà la representació de ‘Classe’, un muntatge per reflexionar sobre el sistema educatiu - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

El Teatre Ateneu de Cerdanyola acollirà la representació de ‘Classe’, un muntatge per reflexionar sobre el sistema educatiu

El Teatre Ateneu de Cerdanyola acollirà el proper 19 de novembre, a partir de les 20 hores, la representació de l’obra ‘Classe’, un text signat per Iseult Golden i David Horan. Les entrades són a la venda a www.cerdanyola.cat/teatre. El preu és de 20 euros a la taquilla, 15 euros a l’avançada. Per a joves, estudiants i pensionistes, el preu serà de 10 euros.

Pol López, Pau Roca i Carlota Olcina, dirigits per Pau Carrió, posaran en escena ‘Classe’, un treball que ens permetrà pensar en l’escola i en l’educació dels infants i reflexionar sobre el sistema educatiu a partir del fill de la Sarah i el Brian, de 9 anys. El seu mestre diu que li costa aprendre, que li podria anar bé un psicòleg. Però el Brian i la Sarah – que a més s’acaben de separar- no tenen bons records de l‘escola, ni dels professors. Una trobada entre pares i professor que mostra una triple confrontació divertida i punyent on xoquen les diferències de classe, els reptes del món educatiu i les dificultats a l'hora de relacionar-nos: a l'escola, a la parella, a la família.
El director de l’obra, Pau Carrió, destaca que l’obra vol reflectir "un tros de realitat ple d'humor i tendresa, ple de preguntes sense resposta fàcil".
L’aforament del Teatre Ateneu serà del 100 %. Caldrà portar posada la mascareta, emprar el gel hidroalcohòlic i si s’escau seguir les instruccions del personal de la sala.

Pages