Una vintena de comerços locals s’han sumat ja al projecte ‘Ripollet Pedala!’ - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Una vintena de comerços locals s’han sumat ja al projecte ‘Ripollet Pedala!’

El projecte 'Ripollet pedala!' va guanyant força cada cop més a la ciutat. L’Ajuntament ha explicat que un bon número d’establiments locals s’han afegit a una iniciativa destinada al suport al comerç local i als paradistes del Mercat Municipal, repartint en bicicleta les comandes a domicili. L’Ajuntament pretén impulsar d’aquesta manera el repartiment sostenible de mercaderies i la descarbonització del centre de la ciutat, alhora que busca la digitalització del comerç local. A més a més vol ser un projecte ocupacional sota els valors de l'economia social i solidària i, és per això que la coordinació li ha encarregat a una cooperativa sense ànim de lucre.

Amb l’objectiu d’ampliar el suport al comerç local i a l’associacionisme, l’Ajuntament ha acordat amb la Unió de Comerciants de Ripollet (UCR) que aquells establiments associats, que venen els seus productes o reben comandes a través de xarxes socials o web pròpia, podran oferir el servei de transport gratuït en bicicleta de Ripollet Pedala!.  
En aquests moments, ja són una vintena els establiments que s’hi han adherit a la iniciativa i s’espera que aquest nombre augmenti les properes setmanes. L'horari de repartiment s'amplia en relació al del Mercat Municipal, passant a realitzar-se de dimarts a divendres, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h, i els dissabtes, de 12 a 14 h. Igualment, és necessari que la comanda es realitzi amb 24 hores d’antelació.
Els establiments adherits lluiran als seus aparadors identificadors facilitats per l'Ajuntament de Ripollet, per tal de reconèixer fàcilment quines són les botigues o negocis que ofereixen aquest servei. 

Pages