Els Mossos d’Esquadra investiguen l’homicidi a trets d’un home en ple carrer a Cerdanyola - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’homicidi a trets d’un home en ple carrer a Cerdanyola

Els Mossos d’Esquadra segueixen investigant hores d’ara la mort violenta d’un home avui al barri de Serraparera de Cerdanyola, concretament al carrer Serra de Galliners número 69, just davant d’on residia la víctima i al costat d’on treballava. Els fets han passat poc després de les vuit del matí quan la policia catalana ha rebut l’avís d’un veí de la zona on s’alertava que hi havia un home inconscient ferit amb signes de criminalitat en un carrer de la ciutat. 
Al lloc s’hi han desplaçat tres unitats del SEM que han atès l’home, que presentava ferides de molta gravetat. Malgrat els esforços que els tècnics han fet per reanimar-lo finalment ha mort com a conseqüència de les lesions patides. Agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets. El cas està sota secret de les actuacions.

Execució en ple carrer
Segons TV3, l’home hauria rebut diversos trets per l’esquena quan tornava de dur el seu fill a l’escola. Malgrat que la investigació es troba en una fase molt embrionària, la policia treballa ja amb la hipòtesi que es tracti d’una revenja pel tipus d’homicidi.
De fet, les informacions de la televisió pública de Catalunya apunten que hauria estat una execució en tota regla i que la víctima hauria rebut, al menys, 3 trets amb una arma 9 mm amb silenciador.
Segons Rebeca Carranco, periodista del diari El País, la persona morta és Óscar Pérez, un home de 48 anys sense antecedents amb dos fills que treballa al costat d’on ha estat assassinat, a l’empresa Neumáticos Poli.

“Cas aïllat”
L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, que ha traslladat el seu condol a la família de la víctima, ha seguit des de primera hora del matí la investigació oberta per aclarir el crim. A través de les xarxes socials, Cordón ha remarcat que la policia catalana, en coordinació amb la Policia Local, es treballa per tal que el que ha passat aquest matí a la ciutat “es redueixi a un terrible cas aïllat”. En aquest sentit, el batlle s’ha mostrat segur que el municipi podrà mantenir en el futur el “baixíssim índex delictiu” que té en l’actualitat.

Pages