Els veïns de la Farigola, a Cerdanyola, mostren la seva preocupació per l’incivisme al barri relacionat amb l’obertura del lleure nocturn - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Els veïns de la Farigola, a Cerdanyola, mostren la seva preocupació per l’incivisme al barri relacionat amb l’obertura del lleure nocturn

Membres de l’Associació de Veïns de la Farigola, a Cerdanyola, van participar dilluns passat en una reunió convocada per l’Ajuntament de la ciutat per tractar temes de seguretat. La trobada va comptar amb la presència de comandaments de la Policia Local de l’ABP dels Mossos d’Esquadra a Cerdanyola, a banda de la regidora de Seguretat, la socialista Gloria M. Urbano.

Segons ha explicat l’entitat a través de les xarxes socials, els veïns de la Farigola, barri a tocar de la carretera nacional 150, van traslladar als responsables dels dos cossos de seguretat “la problemàtica d’incivisme que patim relacionada amb l’obertura dels locals de lleure nocturn”, un cop aixecades les restriccions derivades de la pandèmia per la Covid-19. En aquest sentit, l’associació veïnal assenyala que tenen el compromís, tant de la Policia Local com dels Mossos d’Esquadra, que es mantindran actuacions preventives a la zona i els dispositius de control als establiments.

Durant la trobada, els veïns també van traslladar als responsables policials a Cerdanyola la seva preocupació per problemes de seguretat vial derivats de la N-150.

Des de l’entitat veïnal de la Farigola valoren molt positivament la trobada d’aquesta setmana. “Mantindrem obertes línies de cooperació i diàleg per millorar la seguretat al barri i a la ciutat”, assenyalen.

Pages