Els comerços de Cerdanyola i Ripollet ja poden inscriure’s al tradicional concurs d’aparadors de Nadal - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Els comerços de Cerdanyola i Ripollet ja poden inscriure’s al tradicional concurs d’aparadors de Nadal

El concurs ‘L’aparador’ de Nadal 2021, que arriba a la seva edició número 52, s’ha posat en marxa. El certamen està organitzat per la Cambra de Comerç de Sabadell i els dotze ajuntaments de la seva demarcació, inclosos els de Cerdanyola i Ripollet. Els botiguers que hi vulguin participar tenen temps fins al 3 de desembre per formalitzar la inscripció, ja sigui per internet o fer forma presencial. 

Així, a Cerdanyola es pot lliurar la butlleta degudament complimentada a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) (Passatge Ajuntament, s/n, planta baixa) o de forma online a través de la seu electònica del consistori. En el cas de Ripollet, els establiments que vulguin participar al certamen poden lliurar les seves butlletes als Serveis d’Ocupació, Empresa i Comerç de l’Àrea Municipal de Desenvolupament Econòmic (carrer Sant Sebastià, 26) o a la Unió de Comerciants de Ripollet (carrer Pau Casals, 35 entresòl 1ª). 

També es pot omplir la inscripció al web de la Cambra de Comerç de Sabadell (www.cambrasabadell.org), on també es poden trobar la butlleta d’inscripció i les bases del concurs. Els aparadors que hi participin hauran d’estar decorats amb elements que evoquin el Nadal. 

El jurat del certamen reprèn es visites als aparadors dels establiments participants després del parèntesi de l’any passat a causa de la pandèmia. Les visites es faran del 9 al 20 de desembre, entre les 9 i les 14 hores i les 16 a 21 hores. Durant aquest horari, els establiments han de garantir que els aparadors es puguin veure i que estiguin decorats amb els motius nadalencs.

La Cambra atorga un premi general al millor aparador valorat en 500 euros i diploma, un segon guardó, de 200 euros i diploma, i un tercer, que consisteix en la realització d'un curs de la Cambra. També hi ha un premi per a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, d’accions efectuades de l’1 de desembre al 5 de gener, que consisteix en una matrícula gratuïta al curs de màrqueting digital que ofereix la Cambra o un altre similar, valorat en 800 euros. Les persones que vulguin participar en aquest apartat han d'enviar una memòria explicativa de la campanya i una explicació dels seus resultats al correu electrònic promocio@cambrasabadell.org, abans de l'11 de gener.

Pages