La Festa de Sant Martí provocarà afectacions en les línies de bus a Cerdanyola a partir de demà - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

La Festa de Sant Martí provocarà afectacions en les línies de bus a Cerdanyola a partir de demà

L’Ajuntament de Cerdanyola ha explicat que, degut a la celebració de la Festa de Sant Martí, algunes línies de bus modificaran a partir de demà el seu recorregut per adaptar-se als talls de circulació d’alguns carrers de la ciutat.

Així, per exemple, demà -festiu a Cerdanyola- el servei urbà d’autobusos prestarà horari de dissabte. Pel que fa a les afectacions a les línies de transport interurbà fins diumenge, l’Ajuntament ha assenyalat que la ubicació del Mercat Medieval els dies 13 i 14 de novembre al tram de Francesc Layret, entre el carrer del Foment i la plaça d’Abat Oliba, afectarà als itineraris de les línies 1 i 3 del bus urbà i B-7 de bus interurbà, que modificaran el seu recorregut pel passeig del Pont, avinguda de la Primavera i avinguda de Sant Iscle. El consistori ha indicat també que la ubicació del Mercat en el carrer de Sant Ramon afectarà l’accés als pàrquings que tindran entrada i sortida pel carrer de Santiago.

Un altre activitat de la Festa de Tardor que afectarà el servei de bus és el Correfoc, que tindrà sortida el dissabte 13 de novembre a les 20’30 hores des de la plaça de Sant Ramon, i continuarà el recorregut pel carrer de Sant Casimir, plaça de Sant Medir, carrer de Santa Marcel·lina, passeig de Cordelles i plaça de Francesc Layret. La seva realització afectarà a les expedicions de les línies interurbanes que circulen per Sant Casimir i Santa Marcel·lina (e3, B2 i B4), que es desviaran per Francolí, carrer de Santa Anna, Camèlies, Foment i passeig Acàcies fins a l’avinguda Primavera. S’anul·laran les parades de Santa Marcel·lina/Col·legno, Lluís Companys i Primavera/Torrent de les Flors fins que es restableixi el trànsit.

L'Ajuntament ha explicat que, en moments puntuals de gran afluència de vianants a la plaça Sant Ramon, pot quedar tallat al trànsit de vehicles amb afectació sobre el recorregut dels autobusos pels carrers de Sant Enric i Mare de Déu del Pilar, i desviaments per avinguda Flor de Maig, carrer de Santa Rosa i avinguda de la Primavera.

Pages