Ripollet posarà en marxa un conjunt d’assessories laborals i tallers ocupacionals adreçats a persones joves - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Ripollet posarà en marxa un conjunt d’assessories laborals i tallers ocupacionals adreçats a persones joves

L’Ajuntament de Ripollet posarà en marxa a partir del 15 de desembre la primera activitat del nou servei ‘Jove, anem per feina’, un conjunt d’assessories laborals i tallers ocupacionals adreçat a persones noves. Aquesta iniciativa neix de la col·laboració entre Ripollet Impulsa i la regidoria de Joventut, per donar resposta a les demandes de les usuàries i usuaris del Casal de Joves de la ciutat. 

El consistori explica que l’objectiu del projecte és aconseguir que l’equipament esdevingui un servei de referència per a la població jove de Ripollet en recerca d’ocupació, millorant l’accés al món laboral i oferint eines i recursos sobre formació i recerca de feina.
Aquest servei consistirà en la realització d’un taller ocupacional mensual, adreçat a persones joves, que tindrà lloc al Casal de Joves de Ripollet (Rambla de sant Jordi, 6). Els primers tallers programats són ‘Vine a fer el teu currículum’ (15 de desembre); 19 de gener: ‘Prepara’t per una entrevista de feina’ (19 de gener); i ‘Busca feina a les xarxes socials’ (16 de febrer). Tots els tallers es faran entre les 17 i les 19 hores.

Assessoria laboral personalitzada
Simultàniament, l’Ajuntament ha indicat que es realitzaran assessories laborals personalitzades per a totes les persones joves que ho sol·licitin. Dirigida a persones joves a l'atur, que busquen la seva primera feina o volen millorar la feina que tenen actualment, l’assessoria laboral personalitzada els facilitarà eines i informació d'ofertes de treball que s'adeqüin al teu perfil professional.
En aquestes sessions individualitzades es treballen temes com la realització del currículum; la cerca de formació adaptada a les necessitats i preferències de les persones joves; orientació professional i laboral, xerrades i ofertes de treball.
Les persones interessades poden inscriure’s als tallers o demanar cita als telèfons 935 807 642 i 680 340 760, mitjançant els correus electrònics orientacio@ripollet.cat o joventut@ripollet.cat i a les xarxes @ripolletimpulsa o @ripolletjove.

Pages