El veïnat de Can Cerdà, a Cerdanyola, demana a l’Ajuntament que faci una sessió de prevenció d’incendis i d’actuació en cas d’emergència: “Un any més, fem tard” - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

El veïnat de Can Cerdà, a Cerdanyola, demana a l’Ajuntament que faci una sessió de prevenció d’incendis i d’actuació en cas d’emergència: “Un any més, fem tard”

Amb el termòmetre enfilat aquests dies pels núvols i la revetlla de Sant Joan a tocar, la preocupació per la proliferació d’incendis a les zones boscoses és habitual aquests dies a Catalunya, especialment en aquells nuclis de població més propers als espais potencialment més proclius a una possible afectació de les flames. És el cas de Can Cerdà, una urbanització de Cerdanyola al bell mig de la Serra de Collserola.

En aquest context, l’Associació veïnal de Montcerdà del Bosc ha fet una crida les darreres hores a través de les xarxes socials a l’Ajuntament de Cerdanyola perquè faci una sessió de prevenció d’incendis i d’actuació en cas d’emergència amb el veïnat de Can Cerdà, una petició que “fa mesos que demanem” al consistori. “Un any més, anem tard”, lamenten des de l’entitat, afegint que “ens hi hem reunit, ens hi hem ofert, hem fet propostes i, encara a dia d’avui, no tenim resposta”.

Per tot plegat, els veïns de Can Cerdà reclamen a l’Ajuntament que “ens donin urgentment resposta amb una data per fer aquesta sessió, que actuïn quan toca i que es comprometin amb allò que els toca com a administració”. A l’espera que aixó passi, l’entitat veïnal fa una crida a la responsabilitat de tothom per tenir cura de l’entorn, recordant que està prohibit fer foc o tirar petards a la zona de bosc.

Pages