Ripollet destinarà prop de 30.000 euros a reparar els danys al mur del cementiri ocasionats per les fortes pluges caigudes a finals de 2020 - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Ripollet destinarà prop de 30.000 euros a reparar els danys al mur del cementiri ocasionats per les fortes pluges caigudes a finals de 2020

L’Ajuntament de Ripollet ha anunciat avui que, passat l’estiu, té previst actuar per donar una solució als danys estructurals que pateix el mur del cementiri municipal des de fa un any i mig. Així, el consistori assegura que, durant el mes de setembre, està previst iniciar els treballs de reparació del mur del cementiri, adjudicats a l’empresa Ripo Servi SL per un preu de 29.165,84 euros.

A causa dels forts aiguats produïts el 18 de desembre del 2020, que va deixar fins a 188,4 litres per metre quadrat a Ripollet, l’aigua acumulada a la coberta de la cantonada nord-oest del cementiri va provocar el seu esfondrament, arrossegant a la vegada el mur i deixant la zona al descobert.

L’Ajuntament explica que la intervenció que es farà ara consisteix en la reconstrucció del tram de mur que es troba de manera inestable, així com el tram esfondrat i la coberta de l’espai de magatzem que queda en aquella cantonada. Un projecte redactat pels serveis tècnics municipals, amb una durada d’execució prevista d’unes quatre setmanes.

Pages