PIMEC Vallès Occidental i l’Ajuntament de Ripollet es reuneixen per tractar temes econòmics i empresarials que afecten el teixit productiu del municipi - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

PIMEC Vallès Occidental i l’Ajuntament de Ripollet es reuneixen per tractar temes econòmics i empresarials que afecten el teixit productiu del municipi

PIMEC Vallès Occidental s’ha reunit amb l’Ajuntament de Ripollet per establir línies de col·laboració conjunta en benefici del desenvolupament del teixit empresarial del municipi. Al llarg de la trobada, ambdues institucions han posat en valor la col·laboració publicoprivada en matèria de digitalització, comerç local i transició energètica. 

Durant la reunió, el president de PIMEC Vallès Occidental, Xavier Pujol, ha destacat la importància del treball conjunt amb el consistori “per poder fer arribar el suport necessari a empreses i autònoms i que disposin de tota la informació dels temes que els afecta en el seu dia a dia”. En aquest sentit, Pujol ha insistit que “les pimes de la comarca tenen necessitats que a l’hora de legislar s’han de tenir compte i, per donar resposta a aquestes inquietuds, és indispensable la col·laboració publicoprivada”. 

La patronal i el consistori també han parlat sobre la posició estratègica de Ripollet a la comarca, de les seves infraestructures i les noves inversions previstes en l’àmbit de la sanitat entre Ripollet i Montcada amb l’objectiu de millorar l’atenció sanitària a la comarca. A més, PIMEC Vallès Occidental ha donat a conèixer els serveis que ofereix a través de l’oficina Accelera Pime Rural que s’adreça als municipis de la demarcació  amb l’objectiu d’apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors ubicats en entorns rurals.

Per la seva part, l’alcalde de Ripollet, Luis Tirado, ha estat acompanyat de la regidora de Comerç, Eva Herrera, i el coordinador de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Antonio Quesada. L’edil ha expressat el compromís del consistori per continuar impulsant el desenvolupament empresarial i la millora del comerç local, posant èmfasi en el foment de l’associacionisme amb el suport de PIMEC Comerç.

A la reunió també hi ha assistit el president de PIMEC Comerç Vallès Occidental, Xavier Olivé; el vicepresident de la patronal al territori, Jaume Maranges; el representant de la comissió executiva i del Gremi CRM d’Instal·ladors, Alfonso López; el delegat territorial, Miquel Martínez i la tècnica de la sectorial de comerç al Vallès Occidental, Ariadna Colomer. 

Pages