Renfe renovarà els sistemes per incrementar la funcionalitat en la informació a subministrar als viatgers a l'estació de Cerdanyola - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Renfe renovarà els sistemes per incrementar la funcionalitat en la informació a subministrar als viatgers a l'estació de Cerdanyola

Renfe ha adjudicat a la UTE Inetum España-Deimos Space el contracte per al subministrament, instal·lació i manteniment dels equipaments de sistemes d'informació al viatger a 31 estacions de Rodalies de Catalunya per un import de 7,2 milions d'euros.

Amb aquesta actuació, que s'emmarca al pla 'Transformem Rodalies', Renfe renovarà els sistemes d'informació d'estacions que tenen una antiguitat superior als 15 anys, cosa que fa que els equips no puguin oferir totes les seves funcionalitats i presentin problemes de recanvis i encariment en el manteniment.

Les estacions beneficiades per la inversió seran les d'Aeroport, Arenys de Mar, Balenyà-Els Hostalets, El Clot, Blanes, Calella, Castelldefels, Prat, Granollers-Canovelles, Gualba, Hostalric, Garriga, Granada, Sagrera-Meridiana , L'Arboç, L'Hospitalet de Llobregat, Maçanet-Massanes, Martorell, Mataró, Molins de Rei, Montmeló, Plaça Catalunya, Riells i Viabrea, Sabadell Nord, Sant Vicenç de Calders, Santa Perpètua de Mogoda, Terrassa-Est, Tordera, Vic, Viladecans i Vilanova i la Geltrú.


Funcionalitat 

D'altra banda, a 14 estacions amb alt volum de viatgers, es renovaran els sistemes per incrementar la funcionalitat en la informació a subministrar als viatgers, per exemple, sobre l'ocupació dels trens.

Es tracta de les estacions d'Arc de Triomf, el Clot, el Castelldefels, el Cerdanyola del Vallès, el Gavà, la Sagrera-Meridiana, l'Hospitalet de Llobregat, el Mataró, la Plaça de Catalunya, el Sabadell-Centre, el Sabadell Nord, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Vilanova i la Geltrú.

També s'aprofitaran les obres de construcció o remodelació d'estacions per instal·lar-hi els nous elements de megafonia, visualització o interfonia, entre d'altres.

Pages