Poques incidències a Ripollet durant l’episodi de pluges - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Poques incidències a Ripollet durant l’episodi de pluges

La Policia Local de Ripollet va rebre nombroses trucades alertant de l'acumulació d'aigua a carrers, terrasses i altres espais, a més de realitzar la vigilància de les zones escolars, on es van produir embussos i retencions de vehicles, i de les zones més propenses a inundar-se o crear grans bassals, per tal de prevenir accidents de circulació.

Donada l'acumulació d'aigua en diferents punts del municipi, com l'encreuament del carrer Torrent Tortuguer amb l'Av. de Catalunya i el carrer de Palau Ausit, es van haver d'aixecar alguns embornals, per tal que poguessin recollir més aigua. També es va donar avís a la Policia Local de Barberà, perquè havien saltat diferents tapes d'embornals a l'avinguda de Torre Mateu, del municipi veí.

Cap al vespre, al parc de Maria Regordosa, l'acumulació i entrada d'aigua als pàrquings de davant, va fer necessari avisar als Bombers, ja que corria el perill que l'aigua arribés a un transformador de llum. Un cop els Bombers van solucionar la situació i van marxar, es va avisar a la Brigada Municipal, perquè pogués actuar si es tornava a inundar.

El cabal del riu Ripoll també va augmentar considerablement a causa de la pluja i va provocar l’acumulació de canyes i altres materials a la zona del gual inundable de Molí d’en Xec. Durant el dia d’avui, ADF està netejant la zona amb maquinària.

Pages