L'esmorzar tenia per objecte promoure el networking i la col·laboració entre el teixit empresarial del municipi i va permetre als assistents conèixer-se i compartir experiències. A més, va incloure una ponència sobre la Responsabilitat Ampliada del Productor (RAP), a càrrec de Gemma Nohales, qui va presentar les darreres novetats sobre la normativa d’envasos i embalatges de la Llei 7/2022 de Residus i Sòls Contaminats per a una Economia Circular.
La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Ripollet, Eva Herrera, va obrir l’acte, agraint la seva presència a totes les persones participants, i va destacar que aquesta és una “oportunitat per a compartir coneixements, experiències i bones pràctiques”. Herrera també va explicar que “la responsabilitat dels productors no acaba en la venda dels seus productes, sinó que s'estén fins a la seva gestió al final de la vida útil” i va apostar per la gestió col·lectiva dels residus, promovent una economia circular que redueix l'impacte ambiental.
Tot seguit, Edoardo Celante, Quality Manager de Rotas Ibérica, va donar la benvinguda als assistents, per donar pas a Alfonso López, president de l'Associació d'Empreses de Ripollet (AER), que es va mostrar molt satisfet de l’acollida d’aquest primer esmorzar empresarial.
L’alcalde de Ripollet, Luis Tirado, va ser l’encarregat de tancar l’acte, tot desitjant que aquest “esdevingui una cita periòdica i obligada, perquè és aquí, en aquests espais de trobada com aquest, on tenim l’oportunitat de fer xarxa, d’establir noves connexions que ens convertiran en una ciutat més forta”.
Aquesta acció està cofinançada per la Diputació de Barcelona amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.