Cerdanyola promou la contractació de nous agents cívics gràcies a la convocatòria extraordinària d’un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Cerdanyola promou la contractació de nous agents cívics gràcies a la convocatòria extraordinària d’un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya

L’Ajuntament de Cerdanyola, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, promou la contractació, durant 9 mesos, de 7 persones en el marc del programa Treball i Formació en la seva convocatòria extraordinària subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Els perfils dels llocs de treball a cobrir són 4 agents cívics en situació d'atur des del passat 16 de març i altres 3 agents cívics, en aquest cas, en risc d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts. L’Ajuntament aclareix que s’entén per risc de caure en atur de llarga durada les persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos, durant els 18 anteriors a la data de presentació de la corresponent oferta d'ocupació.

El consistori ha explicat que l’oferta prioritzarà a les persones més grans de 45 anys o les que tinguin una discapacitat reconseguda igual o superior al 33%. Igualment, es donarà prioritat als interessats que no hagin participat en projectes de pla d’ocupació de 2019/2020. L’Ajuntament, a més, ha explicat que el 50% de les persones contratades hauran de ser dones i que les persones interessades han de tenir disponibilitat horària per treballar en torns rotatius de matí i tarda i caps de setmana.

Els aspirants han d’inscriure’s en les ofertes a través de la borsa de treball del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, Cerdanyola Oberta i les persones que compleixin amb les condicions de l’oferta seran derivades a l’Oficina de Treball de la Generalitat (SOC). El procediment de selecció constarà d’una prova de coneixements no eliminatòria i d'una entrevista personal.

A més, les persones candidates hauran d'aportar a l’inici del procés el DNI, el document d'inscripció com a demandants de feina DARDO, el currículum vitae, el document de vida laboral, les titulacions acreditatives de la formació realitzada i, en cas de disposar-ne, el carnet de família nombrosa, monoparental o de discapacitat superior al 33% del titular o familiar a càrrec.

Les ofertes de treball es publicaran durant 15 dies al web Cerdanyola Oberta i al web de l'Oficina de Treball de la Generalitat 

Per resoldre qualsevol dubte o disposar de més informació cal adreçar-se al Servei Municipal d'Ocupació i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Pages