El Banc de Sang visita demà novament Cerdanyola - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

El Banc de Sang visita demà novament Cerdanyola

Cerdanyola tornarà a acollir demà una nova jornada de donació de sang. Els veïns de la ciutat tornaran a gaudir d’una nova oportunitat per fer la seva aportació amb aquest acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals durant aquests dies. De fet, les xifres evidencien la solidaritat del municipi on, des de principis d’any, ja s’han superat amb escreix el miler de donacions.

Cerdanyola va acollir durant els mesos d’estiu jornades de donació de sang cada quinze dies i, donada la bona resposta, ha seguit acollint aquest tipus de campanyes durant la tardor. El Banc de Sang anima la ciutadania a mantenir el ritme de donacions. Els mesos de juliol i agost es van reactivar les operacions i tractaments ajornats durant els mesos inicials de la pandèmia i l’ús de sang també va créixer. Aquests dies, la necessitat de 1.000 donacions de sang diàries a tot Catalunya pot ser fins i tot superior a causa de l’alta activitat transfusional.

Les jornades, que es fan sempre a l’Ateneu (carrer de la Indústria, 28-40), es porten a terme de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. Les persones que vulguin donar sang han de rervervar l’hora al web donarsang.gencat.cat i seguir les mesures de seguretat establertes, com ara fer servir el gel esterilitzant que hi haurà a la sala i guardar la distància mínima interpersonal. A més, se’ls hi facilitaran bolígrafs d’un sol ús.

Pages