Javier Lafuente aposta per treballar “amb i per Cerdanyola” en el seu primer acte a la ciutat com a rector de la UAB - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Javier Lafuente aposta per treballar “amb i per Cerdanyola” en el seu primer acte a la ciutat com a rector de la UAB

Aquest migdia s'ha inaugurat al Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) -en petit comité a causa de les restriccions per la pandèmia de la Covid-19- l’exposició ‘Entre Línies. Viatge, desig i fantasia il·lustrada’, fruit de la col·laboració entre la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Ajuntament, a través de l’equipament cultural que acull la mostra fins el proper 28 de febrer. 

L’exposició ha estat inaugurada per l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, i pel nou rector de la UAB, Javier Lafuente, en el que ha esdevingut el seu primer acte oficial a la ciutat com a nou màxim responsable del centre universitari. En el seu discurs, Lafuente ha remarcat la seva voluntat de cooperació amb l’Ajuntament, destacant que la UAB és una universitat amb projecció internacional, però que alhora ha de treballar “amb i per Cerdanyola” perquè també ha de ser una universitat de proximitat. 

L'exposició ‘Entre Línies. Viatge, desig i fantasia il·lustrada’ és el fruit de la col·laboració entre el MAC i la UAB a través de Cultura en Viu, el Màster Oficial en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic i el Departament d’Art i Musicologia. La mostra està comissariada per les alumnes del màster Núria Martín Esteban i Lídia Verdú López, Ferran Calvet González i Franc Jaume Martín, amb la coordinació del professor coordinador Jaume Vidal Oliveras.  

L’exposició proposa un viatge que navega en diverses direccions a través de la literatura il·lustrada, des dels grans clàssics universals, tractats com a objectes preciosos, fins a les rondalles més conegudes de la literatura oral, passant pels contes infantils, el llibre d'aventures o aquells per a joves, de baix cost i destinats a un consum més massiu.

Pages