Els comerços de Cerdanyola i Ripollet ja poden inscriure’s al tradicional concurs d’aparadors de Nadal, enguany adaptat a la pandèmia - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Els comerços de Cerdanyola i Ripollet ja poden inscriure’s al tradicional concurs d’aparadors de Nadal, enguany adaptat a la pandèmia

La Cambra de Comerç de Sabadell i els municipis de la seva demarcació -entre ells Cerdanyola i Ripollet- han posat en marxa la 51a edició del concurs ‘L’aparador’ de Nadal i la 7a edició del premi a la millor campanya nadalenca a la xarxes socials. A causa de les mesures de prevenció de la Covid-19, el jurat del certamen enguany no es desplaçarà als municipis per valorar els aparadors sinó que cada localitat haurà d’enviar a la Cambra dues fotografies, com a màxim, de cada establiment inscrit.

Els comerços participants tenen temps fins al 4 de desembre per enviar la butlleta d’inscripció, que es pot fer al correu electrònic promocio@cambrasabadell.org o bé en diversos punts de cada municipi. En el cas de Cerdanyola, els comerços poden fer les seves inscripcions a través de la seu electrónica de l’Ajuntament o l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) (Passatge Ajuntament, s/n, planta baixa). En el cas de Ripollet, els establiments es poden adreçar al Patronat Municipal de Desenvolupament i Promoció d'Ocupament (carrer Sant Sebastià, 26) o a la seu de la Unió de Comerciants de Ripollet (carrer Pau Casals, 35).

Pel que fa a l’enviament de les fotografies, el termini per lliurar-les és del 9 al 16 de desembre (21 h com a hora límit), a promocio@cambrasabadell.org. 

La Cambra de Comerç de Sabadell atorga un primer, un segon i un tercer premi –500 euros, 200 euros i realització d’un estudi de mercat per a comerços i serveis, per aquest ordre– entre tots els establiments i escull el primer premi local de cada municipi participant.

Pages