L’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu de Cerdanyola col·labora activament en la campanya ‘Una Nit d’Il·lusió per a Tothom’ - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

L’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu de Cerdanyola col·labora activament en la campanya ‘Una Nit d’Il·lusió per a Tothom’

Les professores de l’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu faran costat un any més a la campanya municipal ‘Una Nit d’Il·lusió per a Tothom’, gestionada per l’Ajuntament de Cerdanyola i l’Assemblea comarcal de la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada.

Les professores col·laboraran enguany amb la campanya a través de l’organització de dues activitats. Així, faran una subasta d’obres a través del seu perfil Facebook, entre el 13 de desembre a les 9 hores i el 20 de desembre a les 21 hores. El resultat de la subhasta es publicarà al mateix perfil el dia 22 de desembre.

A més, les professores de l’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu han dissenyat i editat un llibre de mandales. Alguns d'ells s’han inspirat en obres del Museu d'Art de Cerdanyola i del Museu d'Història de Cerdanyola. El llibre es podrà adquirir a l'Ateneu de Cerdanyola, als museus d'Art i de Ca n'Oliver i a la Biblioteca Central per un donatiu mínim de 5 euros a les guardioles que es dipositaran en aquests equipaments del dia 10 al 22 de desembre.

Les professores de l’Escola d’Art Plastiques de l’Ateneu han fet una crida perquè tothom, en funció de les seves possibilitats, participi en aquestes dues propostes o faci donatius a les guardioles de la campanya que es poden trobar a diferents indrets de la ciutat.

Pages