Cerdanyola ajudarà les empreses joves i els emprenedors a definir les seves estratègies en el context derivat de la pandèmia - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Cerdanyola ajudarà les empreses joves i els emprenedors a definir les seves estratègies en el context derivat de la pandèmia

L’Ajuntament de Cerdanyola, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, ha posat en marxa el programa ‘Estratègia Post Covid19’, adreçat a empreses amb un màxim de 3 anys d’existència en el mercat i a persones emprenedores que estiguin a punt de crear una empresa.

La iniciativa, que compta amb la cofinanciació de la Diputació de Barcelona, està pensada per acompanyar i ajudar a analitzar l’entorn i l’empresa i a definir les millors estratègies per sobreviure i créixer en un entorn econòmic marcat per les conseqüències de la pandèmia del coronavirus. El programa, que és gratuït, compta amb l’acompanyament de consultores expertes.

Les persones que vulguin més informació o inscriure’s al programa s’han d’adreçar al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola (Av. Roma, s/n), enviant un mail a  consolidacioiempresa@cerdanyola.cat o trucant al telèfon 935 947 050.

Pages